Списание за дизајн
Списание за дизајн
Керамиката

inci

Керамиката Огледало на Елеганција; Инци ја отсликува убавината на бисер со црно-бели опции и е вистинскиот избор за оние кои сакаат да ја одразуваат благородноста и елеганцијата на просторите. Инци линии се произведуваат во големини 30 x 80 см и ја носат белата и црната подготвеност до местата за живеење. Произведено со употреба на технологија за дигитално печатење, тродимензионален дизајн.

Име на проектот : inci, Име на дизајнерите : Bien Seramik Design Team, Име на клиентот : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

inci Керамиката

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.