Списание за дизајн
Списание за дизајн
Етикета За Пиво

Carnetel

Етикета За Пиво Дизајн на етикета за пиво во стил на Арт Ново. Етикетата за пиво исто така содржи многу детали за процесот на подготовка. Дизајнот исто така се вклопува во две различни шишиња. Ова може да се направи едноставно со печатење на дизајнот на 100-процентен дисплеј и големина од 70 проценти. Етикетата е поврзана со база на податоци, со што се обезбедува секое шише да добие единствен пополнет број.

Идентитет На Брендот

BlackDrop

Идентитет На Брендот Ова е личен проект за стратегија на бренд и идентитет. BlackDrop е ланец на продавници и бренд што продава и дистрибуира кафе. BlackDrop е личен проект првично развиен за да го постави тонот и креативната насока за личен хонорарен креативен бизнис. Овој идентитет на брендот е создаден со цел позиционирање на Алекс како доверлив консултант за брендови во заедницата за почетоци. BlackDrop се залага за масна, современа, транспарентна стартна марка која има за цел да стане безвременски, препознатлив, водечки бренд во индустријата.

Фотографската Серија

U15

Фотографската Серија Проектот на уметниците ги искористува предностите на зградите на U15 за да се создаде асоцијација со природни елементи присутни во колективната имагинација. Искористувајќи ја структурата на зградата и делови од неа, како нејзини бои и форми, тие се обидуваат да евоцираат повеќе специфични локации како Кинеската Стоун шума, Американската Devаволска кула, како генерички природни икони како водопади, реки и карпести падини. За да добијат поинакво толкување на секоја слика, уметниците ја истражуваат зградата преку минималистички пристап, користејќи различни агли и перспективи.

Часовник

Argo

Часовник Argo by Gravithin е часовник чиј дизајн е инспириран од сексантот. Се одликува со врежано двојно бирање, достапно во две нијанси, длабоко сино и црно море, во чест на митските авантури на бродот „Арго“. Неговото срце чука благодарение на швајцарското движење со кварц Ронда 705, додека чашата со сафир и силниот челичен челик 316L обезбедуваат уште поголема отпорност. Исто така е отпорен на вода 5ATM. Часовникот е достапен во три различни бои (злато, сребро и црно), две сензори за бирање (длабоко сино и црно море) и шест модели на каиши, во два различни материјали.

Внатрешен Дизајн

Eataly

Внатрешен Дизајн Етати Торонто е прилагодена на нијансите на нашиот растечки град и е дизајнирана да ја зајакне и зајакне социјалната размена преку универзалниот катализатор на одлична италијанска храна. Соодветно е само дека традиционалната и трајна „пасеггија“ е инспирација за дизајнот на Етали Торонто. Овој безвременски ритуал гледа како Италијанците секоја вечер излегуваат на главната улица и плоштадот, да шетаат и дружат и повремено застануваат во баровите и продавниците по патот. Оваа серија искуства повикува на нова, интимна улична скала на Блоор и Беј.

Вкусна Посветена Кутија За Растење

Bloom

Вкусна Посветена Кутија За Растење Блум е вкусен кутија посветена на растење, која делува како стилски мебел за дома. Обезбедува совршени услови за растење на succulents. Основната цел на производот е да се пополни желбата и негувањето за кои живеат во урбани средини со помалку пристап до зелена околина. Урбаниот живот доаѓа со многу предизвици во секојдневниот живот. Ова ги тера луѓето да ја игнорираат својата природа. Блум има за цел да биде мост помеѓу потрошувачите и нивните природни желби. Производот не е автоматизиран, има за цел да му помогне на потрошувачот. Поддршката за апликација ќе им овозможи на корисниците да преземат акција со своите постројки што ќе им овозможи да негуваат.